055 - 7370111
info@transformatiehuis.nl
coaching en intensive universiteit voor de ziel coaches en methode tarieven en contact
bewustzijnmeter
bewustzijnmeter

Ben je op zoek naar meer inzicht in jouw bewustzijnsontwikkeling? Wil je graag weten waar jij nu eigenlijk staat met jouw groei van angst naar liefde? Breng jezelf dan in kaart met behulp van onze (gratis) Bewustzijnmeter®!

Door jezelf aan de hand van 36 invalshoeken tegen het licht te houden, ga je ontdekken hoever je al bent gevorderd en met welk thema je op dit moment het meest worstelt. Bovendien krijg je gerichte adviezen en oefeningen aangereikt waarmee je direct aan de slag kunt gaan!

Mocht je moeite hebben om de uitslagen te plaatsen of de adviezen te begrijpen, dan nemen we eenmalig een half uur de tijd voor een gratis mini consult, om je alles mondeling toe te lichten!

Elke stelling is kort en pakkend geformuleerd. Ook de bijpassende illustraties spreken je gevoel aan. Een goed of fout antwoord bestaat niet. Het enige dat ertoe doet is het antwoord dat op het moment van invullen voor jou het meest lijkt te kloppen.

Zodra je klaar bent met het invullen, krijg je de uitslag op je scherm. Als je wilt, sturen we je de uitslag ook per e-mail toe, zodat je jouw voortgang kunt volgen.

De Bewustzijnmeter® maakt namelijk een momentopname en geeft weer hoe jij op dat moment in het leven staat. En jouw levenshouding is aan verandering onderhevig en wijzigt naarmate je vooruitgang boekt met de thema’s waarmee je eerder nog worstelde.

Door de Bewustzijnmeter® na verloop van tijd opnieuw in te vullen, krijg je inzicht in je vooruitgang. Bovendien krijg je dan zicht op nieuwe thema’s. Zo kom je telkens een stap verder.

Is je interesse gewekt? Klik dan hier om naar de Bewustzijnmeter® te gaan!
 
Copyright 2007 - 2019 Het Transformatiehuis