06-29547036 (Ton)
06-20100165 (Anthoinette)
info@transformatiehuis.nl
coaching en intensive universiteit voor de ziel coaches en methode tarieven en contact
Universiteit voor de Ziel
persoonlijk en op maat
voeding voor je ziel
opbouw in programma's
all inclusive
all inclusive

Om onze programma’s voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar te houden*, bieden we iedereen een betaling in termijnen aan, evenveel termijnen als er bijeenkomsten zijn in een programma.

Heb je deze betaling in termijnen niet nodig, dan bespaar je ons een hoop administratie en dat belonen we met een prijsreductie.

In beide gevallen weet je dus van tevoren precies waar je financieel gezien aan toe bent. Toch zijn er enkele onzekere factoren in het financiële plaatje van onze begeleiding:
  • hoeveel tijd kost de begeleiding bij de transformatie van jouw diepste angst
  • hoeveel tijd kost de serie van ca. 12 individuele sessies die nodig zijn als je de serie van transformaties wilt afronden om de tegenzin tegen het leven te overwinnen.
Voor wie deze onzekerheid niet kan of wil dragen, bieden wij een ‘all inclusive’ aan. Bij boeking vooraf bieden we je door middel van deze all inclusive een redelijke, vaste prijs voor deze serie van transformaties, die is gebaseerd op de spreekwoordelijke ‘gemiddelde deelnemer’.

*) Leef je van een minimuminkomen of van minder? Of zijn er andere redenen waarom jij je onze tarieven – al dan niet tijdelijk – kunt veroorloven. Ga dan met ons in gesprek over een korting en/of een betalingsregeling.


Een wereld die ik nog niet kende

In de Universiteit voor de Ziel kon ik me bezighouden met de vraag waarom ik hier eigenlijk ben, wat mijn bijdrage in deze wereld is en wat ik hier kom leren. Hier kon ik ervaren met welke belemmeringen ik te maken heb en ontdekken hoe ik daar los van kon komen. Ik heb echte verlichting ervaren en sta nu vrijer, rustiger en liefdevoller in het leven.

Kees de Haas, Dordrecht
Copyright 2007 - 2022 Het Transformatiehuis