055 - 7370111
info@transformatiehuis.nl
coaching en intensive universiteit voor de ziel coaches en methode tarieven en contact
coaching
intensive
intensive Zwitserland

Als wij onszelf even terugtrekken (bijvoorbeeld om een nieuw programma te ontwikkelen), hebben we een duidelijke voorkeur voor een krachtplaats in de bergen. Daarom zijn we regelmatig in Zwitserland te vinden: op een mooie plek met zicht op eeuwige sneeuwtoppen. Deze plek is zeer geschikt voor zelfonderzoek en zelfreflectie.

Inmiddels kennen we er aardig de weg. Daarom kunnen we je de mogelijkheid bieden om voor een intensive naar Zwitserland te komen. Zo kun je in een letterlijk schitterende omgeving en op een plek met een zeer hoge energie alle tijd en rust voor jezelf nemen. Je kunt hierbij rekenen op dezelfde begeleiding en zorg als bij een intensive in Nederland.

Als je kiest voor een intensive in Zwitserland, huur je in overleg met ons een van de chalets of vakantiewoningen in de buurt van onze verblijfsplaats. In alle prijsklassen is er wel een verblijfplaats te vinden met voldoende privacy om al je aandacht op jezelf en jouw begeleiding te kunnen richten. De twee of drie sessies per dag aan begeleiding kunnen op jouw eigen plekje plaatsvinden. En je begrijpt: afstand nemen van het gewone leven gaat hier helemaal vanzelf.

Er bestaan mogelijkheden je verblijf na afloop van een intensive nog wat verlengen. Zelfs al kom je maar voor een week, kun je ook een paar dagen besteden aan het verkennen en genieten van de natuur. Dichtbij zijn uitstekende wandel- en mountainbike mogelijkheden en in de winter voldoende sneeuw om een middagje te kunnen skiën of sleeën.

Omdat je tijdens een intensive eigenlijk in het geheel geen auto nodig hebt, kun je heel goed per openbaar vervoer naar Zwitserland reizen. De trein is tegenwoordig nog voordeliger dan vliegen en bijna net zo snel waardoor je heel ontspannen op je locatie komt.

Wil je meer weten over de mogelijkheid van een intensive (of teambuilding) in Zwitserland? Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden!
intensive Zwitserland

Copyright 2007 - 2019 Het Transformatiehuis