06-29547036 (Ton)
06-20100165 (Anthoinette)
info@transformatiehuis.nl
coaching en intensive universiteit voor de ziel coaches en methode tarieven en contact
coaching en therapie
intensive
coaching tweelingzielen
intensive Zwitserland

Als wij onszelf even terugtrekken (bijvoorbeeld om een nieuw programma te ontwikkelen), hebben we een duidelijke voorkeur voor een krachtplaats in de bergen. Daarom zijn we regelmatig in Zwitserland te vinden: op een mooie plek met zicht op eeuwige sneeuwtoppen. Deze plek is zeer geschikt voor zelfonderzoek en zelfreflectie.

Inmiddels kennen we er aardig de weg. Daarom kunnen we je de mogelijkheid bieden om voor een intensive naar Zwitserland te komen. Zo kun je in een letterlijk schitterende omgeving en op een plek met een zeer hoge energie alle tijd en rust voor jezelf nemen. Je kunt hierbij rekenen op dezelfde begeleiding en zorg als bij een intensive in Nederland.

Als je kiest voor een intensive in Zwitserland, huren wij in overleg met jou een van de chalets of vakantiewoningen die over alle hiervoor benodigde faciliteiten beschikt. Je verblijft dan onder hetzelfde dak als wij. Alle door ons geselecteerde verblijfplaatsen bieden hierbinnen voldoende privacy. Naast twee of drie sessies per dag aan begeleiding is er ook ruimte voor ontspanning. En je begrijpt: afstand nemen van het gewone leven gaat hier helemaal vanzelf.

Er bestaan mogelijkheden je verblijf na afloop van een intensive nog wat verlengen. Zelfs al kom je maar voor een week, kun je ook een paar dagen besteden aan het verkennen en genieten van de natuur. Dichtbij zijn uitstekende wandel- en mountainbike mogelijkheden en in de winter voldoende sneeuw om een middagje te kunnen skiën of sleeën.

Omdat je tijdens een intensive eigenlijk in het geheel geen auto nodig hebt, kun je heel goed per openbaar vervoer naar Zwitserland reizen. De trein is tegenwoordig nog voordeliger dan vliegen en bijna net zo snel waardoor je heel ontspannen op je locatie komt.

Wil je meer weten over de mogelijkheid van een intensive (of teambuilding) in Zwitserland? Neem vrijblijvend contact op over de mogelijkheden!
intensive Zwitserland

Copyright 2007 - 2022 Het Transformatiehuis