06-29547036 (Ton)
06-20100165 (Anthoinette)
info@transformatiehuis.nl
coaching en intensive universiteit voor de ziel coaches en methode tarieven en contact
coaching en therapie
intensive
coaching tweelingzielen
intensive

Een intensive is een individuele retraite van enkele dagen in combinatie met intensieve begeleiding.

Het onderzoeken en transformeren van belemmeringen in jezelf is intensief innerlijk werk. Je gaat namelijk de levenssituaties waarin je verandering wilt brengen, onder onze begeleiding op een andere manier onderzoeken dan je gewend bent. Als je bijvoorbeeld in het dagelijks leven gewend bent om ongemakkelijke gevoelens te vermijden of uit de weg te gaan, dan laat je deze nu heel bewust toe. We helpen je zo om heel bewust in contact te komen met het gevoel wat deze levenssituaties diep van binnen in jou wakker roept. Dat zou je wel eens kunnen verbazen!

Helemaal bewust met jezelf in contact komen, vergt een combinatie van aandacht en ontspanning. En die combinatie is in je gewone leven van alledag niet altijd vanzelfsprekend. Daarom bieden we je de mogelijkheid van een intensive. Tijdens een intensive kunnen wij de omstandigheden zoveel mogelijk voor je optimaliseren, zodat jij echt helemaal met jezelf en onze begeleiding bezig kunt zijn. Bovendien kun je zo in zeer korte tijd een antwoord vinden op een situatie ‘die je hoog zit’.

In een typische intensive hebben we twee of drie coaching sessies per dag. Daarnaast is er voldoende gelegenheid voor ontspanning door bijvoorbeeld wandelen in de natuur, muziek of creatieve bezigheden. Tussendoor ben je met jezelf aan de slag, onder andere aan de hand van door ons gestelde vragen of inzichten die je opdoet in je gesprekken met ons.

Als we deze intensive op onze thuislocatie in Hoog Soeren voor je organiseren, logeer je enkele dagen in ons gastenverblijf (zie de foto’s hiernaast). Na afloop van de dag eet je ’s avonds met ons aan tafel mee en zorgen wij tevens voor ontbijt, lunch en eventuele boodschappen. Zo kun je je helemaal uit de buitenwereld terugtrekken en optimaal aandacht voor jezelf hebben.

We kunnen een intensive ook voor je organiseren in de magnifieke bergwereld in Zwitserland, waar we zelf met enige regelmaat heen gaan. Je bent er dan echt even helemaal uit en dat geeft aan je intensive nog een extra dimensie.

Interesse in onze intensive? Maak dan een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek!
ons gastenverblijf

voor een rondleiding door ons gastenverblijf klik je op de foto's hieronder


Copyright 2007 - 2022 Het Transformatiehuis