06-29547036 (Ton)
06-20100165 (Anthoinette)
info@transformatiehuis.nl
coaching en intensive universiteit voor de ziel coaches en methode tarieven en contact
coaching en therapie
intensive
coaching tweelingzielen
coaching tweelingzielen

Het ontmoeten van 'de ware' betekent een grote verandering in je leven. Steeds meer mensen ontmoeten hun tweelingziel (ook wel: complementaire helft). Wie verwacht dat het leven vanaf dan alleen maar rozengeur en maneschijn is, kan echter van een koude kermis thuiskomen!

De eerste ontmoeting is meestal een feest van herkenning: een vertrouwd gevoel alsof je de ander al heel lang kent, wat in wezen ook zo is. In een levenscyclus leven tweelingzielen af en toe tegelijkertijd op aarde en ontmoeten zij elkaar ook, maar zijn er bij die eerste ontmoetingen nog niet klaar voor om het heilig huwelijk aan te gaan. Meestal zijn zij in zo’n leven dan ook nog geen partners.

Wanneer je echter je andere helft ontmoet en de tijd is rijp dat jullie samen een relatie aangaan, start er vrijwel direct een transformatieproces. In hoog tempo zijn jullie in staat om verder te groeien in bewustzijn, doordat jullie (doorgaans onbedoeld èn onbewust) elkaars levensles triggeren. Wat voor de een problematisch is, is voor de ander totaal geen probleem. En dat geldt ook andersom.

Niemand is daarom beter in staat om je een spiegel voor te houden dan je tweelingziel. Je begrijpt dat dit in het leven van alledag niet altijd eenvoudig is: om de kleinste dingen kan een woordenwisseling ontstaan omdat beide helften tegelijk in hun levensles worden getriggerd, ieder op hun eigen manier. Buitenstaanders (vaak ook de eigen familie) kunnen dit doorgaans niet begrijpen en bestempelen deze worstelingen als een relatie die niet goed voor je is.

Wanneer beide helften de uitdaging aangaan om de worstelingen steeds opnieuw samen te onderzoeken, kunnen zij deze ombuigen naar winst in plaats van verlies. Zo kunnen tweelingzielen samen groeien in een tempo waarin zij dat zonder elkaar niet zouden kunnen. De beloning: een diepe liefde waaraan je nooit meer hoeft te twijfelen.

Uit eigen ervaring weten wij dat dit een moeilijke, maar tegelijkertijd prachtige weg is om te gaan. Daarom helpen wij samenlevende tweelingzielen die met hun relatie worstelen heel graag op weg. Spreekt dit je aan? Dan nodigen wij jullie graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 
Copyright 2007 - 2022 Het Transformatiehuis