06-29547036 (Ton)
06-20100165 (Anthoinette)
info@transformatiehuis.nl
coaching en intensive universiteit voor de ziel coaches en methode tarieven en contact
coaches
methode
masterclass
oefencliënt worden
oefencliënt worden

Als je wel voldoende tijd hebt, maar onvoldoende financiële middelen, dan kun je overwegen om je aan te melden als oefencliënt.

Je wordt dan begeleid door een van de coaches-in-opleiding die deelnemen aan onze Masterclass. De coaches-in-opleiding hebben een eigen coaching praktijk en worden opgeleid in het gebruik van onze methode van transformatie.

Wat coaches-in-opleiding in onze theoriemodules leren, passen zij direct in hun eigen praktijk op oefencliënten toe. De belangrijke transformaties vinden echter plaats onder supervisie van een van de coaches van Het Transformatiehuis. Heeft de coach-in-opleiding eenmaal voldoende succesvolle transformaties onder supervisie tot stand gebracht, dan mag deze de opleiding in de eigen praktijk voortzetten.

Om het verloop van de begeleiding ook op afstand te kunnen volgen, wordt van elke sessie met elke oefencliënt een verslag opgesteld. Tijdens de Masterclass worden alle verslagen in aanwezigheid van alle coaches-in-opleiding besproken, zodat de coaches-in-opleiding ook van elkaar kunnen leren.

Oefencliënten krijgen zo tegen een zeer gereduceerd tarief toegang tot onze begeleiding. Omdat coaches-in-opleiding wellicht meer sessies nodig hebben, dan een ervaren coach, is het aantal sessies waarvoor je een vergoeding betaalt ook nog eens gelimiteerd. Dit krijgt vorm als een abonnement.

Als je overweegt om voor dit gunstige abonnement te kiezen, mail ons dan voor een afspraak zodat we kunnen bespreken of oefencliënt worden inderdaad past.
 
 
Copyright 2007 - 2022 Het Transformatiehuis